Ons verhaal

Het is de visie van Predator om mens en natuur met elkaar te verbinden en je eraan te herinneren dat we allemaal verbonden zijn in de Cirkel van het leven.

Met Predator brengen we wilde, krachtige en heilzame wortels, paddenstoelen en plantenextracten, terug in ons moderne dieet. Van oudsher werden deze gebruikt in eeuwenoude traditionele geneeswijzen, zoals Ayurveda, Traditionele Chinese geneeskunde en Westerse Herbalisme. Zo kun jij jezelf op natuurlijke wijze beschermen tegen stressoren, je eigen levenskracht versterken en je voedsel weer geneeskrachtig maken.

We gebruiken deze adaptogenen  zoals onze voorouders deden, brouwen van thee of coffee, of in je shake of smoothie. Gebruik ze met intentie en maak je eten functioneel en hoge vibrationeel.

parallax

De voedende kracht van kruiden

brengen lichaam en geest  in balansWaarom de Predators?

Met alles dat wij doen streven wij naar het verhogen van bewustzijn, ter verbetering van onze samenleving voor mensen, dieren en onze planeet.

People
Zelfredzaamheid op het gebied van gezondheid is essentieel in deze tijd. "Natural Medicine" kunnen een goed alternatief bieden voor preventieve en chronische gezondheidsklachten. Deze kunnen helpen bij het vergroten van het bewustzijn,  vitaliteit en welzijn van de mensheid.  

Planet
Wilde groei en duurzame oogst ter bescherming van de natuur is waar wij naar streven. Al onze wortels, paddenstoelen en zeewieren worden zorgvuldig geoogst, handmatig gevuld en verpakt. De verpakkingsmaterialen en logistieke partners waar wij mee samenwerken zijn zorgvuldig uitgekozen met oog op duurzaamheid en zijn goed recyclebaar.

Predators
Ecosystemen staan op instorten door climaat verandering en het uitsterven van bedreigde diersoorten. De biodiversiteit neemt op rap tempo af. Met onze producten bescherm je niet alleen je eigen gezondheid maar maken we ook gezamelijk een positieve impact. Wij zetten ons in voor de meest kwetsbare bedreigde dieren ter wereld. 10% van je aankoop wordt gedoneerd tegen wildlife crime, stroperij, 'human wildlife' conflicten en bescherming van hun leefgebieden.

Wilde kruiden

maak jezelf weerbaar tegen
stressvolle omstandigheden

Wilde dromen

wij ondersteunen
jouw wildste dromen

Wilde dieren

met jouw steun beschermen
wij bedreigde dieren

Meet our Co-Founder

Bianca


"De kracht van ons instinct is vergelijkbaar met die van een Predator. We zijn allemaal geboren met een innerlijk kompas, maar het is aan ons om te luisteren naar de zachte fluisteringen van je instinct."
- Bianca de Jong

Maak kennis met Bianca de Jong, medeoprichter van Predator en een ware pionier op het gebied van adaptogenen. Met een achtergrond in de sociale wetenschappen en een passie voor de natuur en dieren, is Bianca een goalgetter met een missie om de wereld te verbeteren.

Ontdek hoe haar jeugdpassies en interesses hebben geleid tot haar huidige carrière als ondernemer en hoe zij samen met haar zus Natasha 's werelds eerste bruisende uithoudingswater heeft gemaakt met
wilde adaptogenen. Lees verder om meer te weten te komen over haar inspirerende verhaal en haar revolutionaire product.

Meet our Co-Founder

Natasha

“If you think  you are too small to make a difference, try sleeping in a room with a mosquito”
Dalai Lama

Altijd in voor avontuur. Gaat geen uitdaging uit de weg en geloven in een nieuwe wereld waar liefde regeert.

Missie gedreven ondernemen. Het creeeren van brands en het ontwikkelen van gezondheidsproducten met een positieve impact is haar grootste passie. Groots dromen en niks is te klein, dankbaar voor wat is en vertrouwen op wat kan zijn. Predator Youth Program

“Consciousness can be expanded by asking yourself the question: how do I feel?”

Het introduceren van een betere levensstijl begint met gezond te drinken. Drinken is de meest primaire handeling en doen we vanaf onze geboorte. 

In plaats van kinderen te verbieden willen wij bewust-zijn creëren, want wat voel je nou eigenlijk als je suiker of cafeine drinkt?  Ongezonde gewoonten kunnen worden doorbroken met een gezonder alternatief. Zo delen wij kennis om ze actief na te laten denken over de negatieve consequenties van suiker en caffeine en vergelijken zij verschillende dranken en testen zij mentale en fysieke prestaties. Daarnaast komen we graag langs om te vertellen over ondernemerschap, sustainability, social impact, het volgen van je instinct en te geloven in je eigen talenten, als een ware Predator.