The Predators
Mindset, meditatie,
innerlijke kracht, hart-breincoherentie en
motivatie  

Maak kennis met de Predators


 Ken jij jezelf? Weet jij waarom jij hier gekomen bent?  Weet jij hoe jij je eigen leven kan vormgeven, zonder stress of gevecht? Dat is ons instinct die zegt: volg je gevoel en overstijg je zelf. Vergroot je bewustzijn! Met onze Predators introduceren wij jou met nieuwe inzichten op onze evolutie en ontwikkeling van het menszijn. Nu heb jij de kans om van  s'werelds meest bekende wetenschappers te leren hoe wij stress kunnen reduceren om te evolueren, adapteren en een echte Predator kunnen zijn. Dat betekent: overwin je angsten, negatieve gedachten en ontdek je eigen innerlijke krachten.

Founder image

Neurowetenschapper
Dr. Joe Dispenza

“If you want a new outcome, you will have to break the habit of being yourself and reinvent a new self”

Maak kennis met Dr. Joe Dispenza. Neurowetenschapper en onderzoeker  gespecialiseerd in het zelfhelende vermogen van ons lichaam en zijn methodieken deze te activeren door middel van meditatietechnieken. Activeer je pijnappelklier (derde-oog), zegen je chakra's en verander je staat van bewustzijn met Dr. Joe Dispenza

Make your Mind Matter Cursus met Dr. Joe 

Online cursus van Dr. Joe

Ben jij altijd opzoek naar de meest efficiënte, effectieve en meest oplossingsgerichte resultaten, maar loop je soms tegen je eigen kunnen? Dan is deze cursus wat voor jou. Gerenomeerde neurowetenschapper Dr. Joe Dispenza, heeft na vele jaren onderzoek en genetische codering het antwoord op herprogrammering van het brein. Hoe kun jij emotionele wonden helen? Hoe kun jij terugkeren naar homeostase? Door jezelf terug te brengen in meditatie, krijg je ruimte tot het maken van nieuwe connecties. Zo ben je bevrijd van limitaties. In samenwerking met TCCHE bieden wij deze prachtige samenwerking met Joe Dispenza. Zo ben je na deze cursus voorloper op de nieuwste baanbrekende onderzoeken en kun je deze kennis toepassen op je dagelijkse leven.

Van €349,- voor €199,-


deze vroeg boek korting is geldig tot 7 december 2020

icon image

Deze cursus is voor jou als:

• Vast zit in gewoontes, emoties en patronen uit het verleden of bang bent voor de toekomst
• Strijdt om je doelen te bereiken
• Jezelf in onbevredigende relaties bevindt
• Moeite hebt om na te streven wat je wilt
• Je opgebrand voelt en weet dat er meer in het leven is dan wat je op dit moment meemaakt 

icon image

Hoe?

Gegrond in de kwantumfysica, neurowetenschappen, hersenchemie, biologie en genetica, zal Dr. Dispenza's je leren om je denken en het nemen van beslissingen radicaal te veranderen. 

Je krijgt alle hulpmiddelen en ondersteuning die je nodig hebt om je doelen te verduidelijken en alles wat je in het leven verlangt aan te trekken, inclusief meer dan 10 uur van Dr. Joe Dispenza's exclusieve lessen en toegang tot 3 Open Focus Meditaties waar je opheldering kunt zoeken en dieper kunt gaan.

Je ontdekt een meditatiemethode om toegang te krijgen tot je onderbewustzijn - een heel krachtig instrument voor genezing en het aantrekken van de realiteit die je wenst.

icon image

Wat ga je leren?

8 lessen en bijna 10 uur video waarin Dr. Joe Dispenza jou begeleidt bij één van de meest ongelofelijke reizen die je ooit zal beleven.

• je bewust worden van repetitieve gedachten, handelingen en emoties die je tegenhouden.
• negatieve gewoontes afleren en zelfvernietigend gedrag elimineren
• je hersenen leren resetten om jezelf te openen voor positieve mogelijkheden
• leren over het kwantum model van de werkelijkheid, de neurowetenschappen van de schepping en de twee wetten van het brein
• deze kennis leren toe te passen om een nieuwe persoonlijkheid en een nieuwe persoonlijke realiteit te creëren

Plus

- Online community waar je contacten kunt leggen met andere deelnemers en je kennis en ervaringen kunt delen

- Permanente toegang tot de, uit 4 lessen bestaande, cursus op basis van Dr. Joe Dispenza's best verkochte boek Breaking the Habit of Being Yourself: How to Lose Your Mind and Create a New One

- Drie ongelofelijke audio meditaties die je laten kennismaken met een methode van meditatie waarmee je toegang krijgt tot je onderbewustzijn

Voor €199 in plaats van €349!
Deze vroegboek korting is alleen geldig tot 2 december 2020.


Gregg Braden

​'Bridging science, spirituality and human potential'

Gregg Braden is een vijfvoudig best-selling auteur, wetenschapper en internationaal docent en staat bekend als een pionier in wetenschap en spiritualiteit. In boeken als 'Human by Design, 'The God code' en 'The Divine Matrix' geeft hij inzicht over onze oorsprong, wie wij zijn als menszijn, onze evolutie, toekomst en waar ons kracht ligt, in ons hart. Ondtek technieken die inheemse stammen al eeuwen gebruiken om deuren te openen naar nieuwe staten van bewustzijn. Met behulp van zijn technieken creëer je hart-brein coherentie en een lang gelukkig leven. 

Gratis Online Cursus met Gregg 

Meer informatie volgt

in samenwerking met